Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 153

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε – Ο.Τ.Α.) αποφάσισε να προκηρύξει 4ΩΡΗ Πανελλαδική ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 11:00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007, ημέρα συζήτησης στον Άρειο Πάγο της αίτησης αναίρεσης της απόφασης της Ολομέλειας για τους συμβασιούχους.

Με την κινητοποίηση αυτή, η Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. εκφράζει τη συμπαράσταση της στους συμβασιούχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη μεθόδευση ανατροπής της υπ΄ αριθμ. 18/2006 απόφασης του Αρείου Πάγου, βάσει της οποίας αναγνωρίζεται στους εργαζόμενους το δικαίωμα προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια για τη μετατροπή της σχέσης εργασίας τους.

Την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007 οι συμβασιούχοι θα πραγματοποιήσουν στον Άρειο Πάγο (Λεωφόρος Αλεξάνδρας) συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Προς διευκόλυνση της συμμετοχής των συμβασιούχων, η Ομοσπονδία παρέχει στους Συλλόγους Εργαζομένων τη συνδικαλιστική κάλυψη προκειμένου να προκηρύξουν και άλλες μορφές κινητοποίησης ( όπως,24ωρη απεργία).



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.