Αθήνα, 2 Δεκεμβρίου 2004

 

Αρ. Πρωτ.: 1239

 

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α.

ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΚΑΙ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004

 

Την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για την πραγματοποίηση νέας 48ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 και 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004, επιβεβαίωσε η συντριπτική πλειοψηφία των 700 περίπου αντιπροσώπων όλων των συλλόγων της Ελλάδας, στο 34 ο Ενδιάμεσο Συνέδριο.

Η νέα απεργία αποφασίσθηκε μετά και την άκαρπη συνάντηση που είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο , ο οποίος παρέπεμψε τυχόν ικανοποίηση αιτημάτων των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004.

Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. δηλώνουν ότι δεν θα ανεχθούν τη συνέχιση του εμπαιγμού εκ μέρους της κυβέρνησης και την καλούν να αναλογισθεί τις ευθύνες της και να δώσει ΑΜΕΣΑ λύση στα προβλήματα τους.

Για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 έχει προγραμματισθεί στις 11.00 το πρωί συγκέντρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Αθήνα – Πλατεία Καραϊσκάκη) και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών (Σταδίου 27 – Αθήνα ), όπου η Εκτελεστική Επιτροπή θα συναντηθεί με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για να εκτιμήσει την κατάσταση και να αποφασίσει την κλιμάκωση ή όχι των απεργιακών κινητοποιήσεων.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.