Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2004

 

Αρ. Πρωτ.:1229

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Ξεκινάει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2004, στο Ξενοδοχείο “ NOVOTEL ”, Μιχ. Βόδα 2-4 , Αθήνα το 34 ο Ενδιάμεσο Συνέδριο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Βασικό θέμα συζήτησης είναι η διαμόρφωση του προγράμματος δράσης των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την επίλυση των σοβαρών τους προβλημάτων.

Ήδη με απόφαση της Εκτελεστική Επιτροπής, και μετά το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εσωτερικών, καθορίστηκε η ημερομηνία πραγματοποίησης της νέας 48ωρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. για την ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 και 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004.

Στην πανηγυρική έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2004, στις 6.00 το απόγευμα θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν εκπρόσωποι όλων των πολιτικών κομμάτων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων (Α.Δ.Ε.Δ.Υ., Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. και Π.Ο.Σ.Υ.Ν.Α.Ε.).

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα κλείσουν την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2004 με την ψήφιση του νέου προγράμματος δράσης και θα επιβεβαιωθεί η πραγματοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων για τις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2004.

   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.