Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2004

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) προχωρεί στην πραγματοποίηση της 48ωρης απεργίας που έχει αποφασίσει το Γενικό Συμβούλιο της για την Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2004.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2004, στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη) και από εκεί θα γίνει πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2004, στις 10.00 το πρωί θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. για να καθορίσει την περαιτέρω στάση του.

Η απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιείται, καθώς το Υπουργείο Εσωτερικών συνεχίζει την αδιάλλακτη στάση του. Ο Υπουργός κ. Προκόπης Παυλόπουλος στη συνάντηση που είχε με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2004, δεν έδωσε καμία απάντηση στα οικονομικά, θεσμικά, κλαδικά και ασφαλιστικά αιτήματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α., παραπέμποντας τις όποιες απαντήσεις του σε νέα συνάντηση στις 25 Νοεμβρίου 2004

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.