Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2007
Αρ. Πρωτ.: 109

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

Ημερίδα με θέμα: «Το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις. – Υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων», πραγματοποιεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2007, στις 9.30 το πρωί στο ξενοδοχείο “ATHENS IMPERIAL” (Πλατεία Καραϊσκάκη), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.).

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις αλλαγές και τις επιπτώσεις που θα επιφέρει η εφαρμογή του νέου Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.

Έχουν κληθεί να καταθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε., ενώ θα υπάρξει ανάλυση των διατάξεων του νέου Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.

Για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων γενικότερα και τη διεκδίκηση των αιτημάτων των υπαλλήλων στους Ο.Τ.Α. θα γίνει Πανελλαδική σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων αμέσως μετά την Ημερίδα.

Το διεκδικητικό πλαίσιο του κλάδου για το νέο έτος θα καθορισθεί σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2007.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.