Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2005

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης των εργαζομένων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) και κρίνει επιεικώς απαράδεκτη την ενέργεια του Υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Απ. Ανδρεουλάκου να ζητήσει με έγγραφο του την καταγραφή των συμβασιούχων που συμμετείχαν στην απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 10 Νοεμβρίου 2005.

Μέθοδοι εκφοβισμού και τρομοκρατίας των εργαζομένων παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να επιχειρεί με αντιδημοκρατικούς τρόπους να καταστείλει την αντίδραση των συμβασιούχων στα Κ.Ε.Π. καλό θα είναι να προωθεί λύσεις στα σοβαρά προβλήματα τους.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τους συλλόγους-μέλη της,
αλλά και όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να αγνοήσουν το έγγραφο του κ. Ανδρεουλάκου και να διατρανώσουν την αντίθεση τους στην κυβερνητική πολιτική συμμετέχοντας στη νέα 24ΩΡΗ απεργιακή κινητοποίηση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2005.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.