Αθήνα, 4 Μαϊου 2006
Αρ. Πρωτ.: 575

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) πραγματοποιεί από την Τετάρτη 10 Μαΐου έως το Σάββατο 13 Μαΐου 2006 στη Ρόδο (Ξενοδοχείο « RODOS PALACE ») το 35 ο Τακτικό Συνέδριο της.

Η έναρξη του συνεδρίου πρόκειται να γίνει παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης , χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε. κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Οι εργασίες του Συνεδρίου, στις οποίες θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 αντιπρόσωποι από ολόκληρη τη Ελλάδα, θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Μαΐου 2006 με την ψηφοφορία για την εκλογή οργάνων στην Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α., αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και εκπροσώπων στα Ταμεία (Τ.Υ.Δ.Κ.Υ. και Τ.Α.Δ.Κ.Υ.).

Το 35 ο Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. διεξάγεται σε μία κρίσιμη περίοδο για τα εργασιακά και το μέλλον των εργαζομένων στην Ελλάδα, καθώς σχεδιάζονται και προωθούνται ανατροπές στο υπάρχον καθεστώς, με επιρροή και από τις παγκόσμιες δυσμενείς εξελίξεις.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.